SuzukiUN MARATON PE VERTICALA!

Escalada & Bouldering

Iata-ne ajunsi si la cea de-a 6-a editie a maratonului de catarare: Vertical Step Maraton! Un festival - concurs de escalada si bouldering dedicat tuturor iubitorilor si practicantilor acestui sport, la care va invitam sa uitati de oboseala si sa va catarati cat va tin mainile si puterile, atat la boulder, cat si la escalada!

Inca de la prima editie ne-am dorit ca Vertical Step Maraton sa contribuie la dezvoltarea si promovarea escaladei sportive in tara noastra și la cresterea calității escaladei indoor. Acum, este deja un eveniment cu traditie pentru comunitatea cataratorilor din Romania, asteptat cu bucurie si nerabdare de multi dintre voi. Este un eveniment pe care si noi, echipa Vertical Spirit il organizam de fiecare data cu bucurie si entuziasm si ne dorim ca prin calitatea organizarii si complexitatea si ingeniozitatea traseelor amenajate sa constituie an de an un reper motivational si inspirational, precum si o cale spre progres, pentru comunitatea din care facem parte.

Pentru editia din acest an am initiat si o campanie de crowdfunding pe www.crestemidei.ro.

Inca dinainte de deschiderea salii de escalada din Baicului am fost convinsi ca:
„Orice mintea poate concepe si crede, poate obtine” (Napoleon Hill).
dar totodata:
„Fii realist, doreste-ti mereu imposibilul !” (Paulo Coelho)

Anul acesta se implinesc  5 ani de la deschiderea salii de escalada din Baicului, timp in care am ramas fideli crezului nostru, iar sala si maratonul de catarare au crescut impreuna, an de an reusind:

Editia de anul trecut a fost cea mai reusita de pana acum:

Pentru editia din acest an:

Nu uitați, indiferent de nivelul pe care l-ati atins în cățărare sunteți bineveniti! Noi ne adresăm tuturor celor pasionați de cățărare și nu este nici pe departe un eveniment rezervat “elitei”, adică sportivilor cu performanțe ridicate.

Dat fiind succesul editiei precedente ne asteptam la o participare si mai numeroasa. De aceea vom face tot ce ne sta in putinta pentru o organizare cat mai buna a evenimentului si pentru a oferi tuturor conditii optime de catarare.

În runda de calificari vom avea trasee si mai numeroase, variate si accesibile tuturor, indiferent de nivel.

Pentru sportivii experimentati vrem sa organizam o competitie de valoare, iar incepatorii vrem sa isi poata seta obiective, sa-si creeze noi legături in cadrul comunitatii si sa devina mai motivați să se autodepășească. 

Ca in fiecare anmomentele de maxima atractie le vor constitui finalele, pe care le vom transforma intr-un spectacol inspirational si motivational de exceptie,  protagonistii fiind nimeni altii decat cei mai buni sportivi particianti, pe care ii invitam sa evolueze intr-o atmosfera  special creata pentru ei,  iar spectatorilor le promitem ca nu vor regreta ca au ramas sa-i urmareasca sa-i incurajeze  si sa-i aplaude. Si evident, sa se motiveze !!!

Amenajator principal: Oliver Batar

Premiile aferente clasamentului general (boulder + escalada) :

Open Baieti
Loc 1 – 600 lei
Loc 2 – 450 lei
Loc 3 – 300 lei
Locurile 4, 5, 6  premii in produse

Open Fete
Loc 1 – 450 lei
Loc 2 – 350 lei
Loc 3 – 250 lei
Locurile 4, 5, 6 premii in produse

Rookie Baieti
Se premiaza locurile 1, 2, 3, 4, 5, 6
Premii in produse

Rookie Fete
Se premiaza locurile 1, 2, 3, 4, 5, 6
Premii in produse

Se vor realiza si clasamente separate pentru probele de escalada si boulder, iar primii clasati vor fi rasplatiti cu diplome.

 Taxa de participare: 60 RON

IMPORTANT !

   • Pentru o cat mai buna organizare va rugam sa va inscrieti on-line.
   • Cei care se vor inscrie la fata locului, vor intra in seria 1 daca se prezinta la inscriere in intervalul 08.30 – 09.30 sau in seria 2 daca se prezinta la inscriere dupa ora 14.30.
   • In cazul in care in intervalul 08.30 – 09.30 se vor prezenta pentru inscriere la fata locului foarte multe persoane, ne rezervam dreptul de a nu-i accepta pe toti in seria 1, pentru a nu o supra- aglomera
   NU RATATI VERTICAL STEP MARATON  - o competitie in care fiecare isi poate depasi propriile limite si imbunatati performantele !!!